Florin Salam Stau Si Plang De Suparare Versuri
Florin Salam Stau Si Plang De Suparare Versuri
Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati cantareti de manele din Romania. El a inceput sa cante la varsta de 14 ani, sub numele de Florin Fermecatorul, si a colaborat cu multi artisti consacrati, precum Nicolae Guta, Adrian Minune, Vali Vijelie si Liviu Guta. Florin Salam are un stil vocal unic, plin de emotie si expresivitate, care il face sa se remarce in orice piesa.
Una dintre melodiile care l-au consacrat pe Florin Salam este "Bau plangand de suparare", o piesa de dragoste si suferinta, in care artistul isi exprima durerea pentru o iubire pierduta. Versurile melodiei sunt pline de regret si disperare, dar si de speranta si devotament pentru copiii sai, pentru care traieste. Melodia a fost lansata in anul 2013 si a avut un mare succes la public, fiind una dintre cele mai ascultate manele din acel an.
Download Zip: https://tinourl.com/2w3uu0
Iata versurile melodiei "Bau plangand de suparare" de Florin Salam:
Beau plangand des-dimineata Ca m-am saturat de viata Ca nu am pe nimenea Ce foc e in inima mea. Beau plangand des-dimineata Ca m-am saturat de viata Si nu-mi crede nimenea Ce foc e in inima mea. Ce soarta grea Doamne mi-ai dat Sa fiu numai suparat Doamne rau la nimeni n-am facut De-aia beau mereu si plang Ia-ma de pe acest pamant. Ce soarta grea Doamne mi-ai dat Sa fiu numai suparat Doamne rau la nimeni n-am facut De-aia beau si de-aia plang Ia-ma de pe acest pamant. Stiu ca n-as vrea sa mai traiesc Dar am copiii sa mi-i cresc Traiesc pentru fata mea Sa nu duca viata grea. Stiu ca n-as vrea sa mai traiesc Dar am copiii sa mi-i cresc Traiesc pentru baiatul meu Sa nu traga ce-am tras eu. Si daca o fi sa mor ca maine Fetita mea cu-i ramane, Doamne Cui ramane al meu baiat El ramane suparat si de nimeni ajutat. Si daca o fi sa mor ca maine Fetita mea cu-i ramane, Doamne Cui ramane al meu baiat El ramane suparat si de nimeni ajutat Of mai Doamne, Of mai Doamne
Daca vrei sa asculti melodia "Bau plangand de suparare" de Florin Salam, poti accesa unul dintre linkurile urmatoare:
[YouTube]
[SoundCloud]
Sper ca ti-a placut acest articol despre Florin Salam Stau Si Plang De Suparare Versuri. Daca ai alte sugestii sau intrebari, nu ezita sa ma contactezi. Iti multumesc pentru atentia acordata!